Post by permalagearvou on Feb 8, 2022 14:40:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mystery Mansion 2022 version ▞▞▞
Vă rugăm să eliminați accesul la microfon. Vă rog, vreau un chat și sunt prea mulți copii
De ce nu pot să intre pe acest joc
Este foarte distractiv, dar mi-aș dori să ne putem alătura lobby-urilor prietenilor noștri sau măcar să le trimitem mesaje în afara unui joc Lol
e tareeeeee
Suspects: Mystery Mansion Aksi ztwl
Pentru mine, acesta este un joc mai bun decât printre noi 1. De fapt, poți spune vrei vrei să spui 2. Există mai mult decât doar 3-4 roluri în acest joc în fiecare săptămână, există un rol nou.
😕👎👎👎👎👎
Îmi place jocul, este mai bun decât originalul. Dar sunt doar câteva probleme, abia mai pot juca jocul pentru că continui să rătăcesc și să lag și se întâmplă constant, chiar dacă verific totul în manualul de setări. Chiar azi am învârtit roata norocului și a scăpat așa că am deschis-o din nou și văd că am aterizat pe hainele legendare pe care mi-am dorit-o, așa că închid aplicația și o deschid din nou în speranța că o voi obține, dar nu am făcut-o. . Mi-a luat pietrele prețioase și nu am obiectul pe care l-am primit. Vă rog să o reparați
Se spune că am avut o actualizare, dar am avut versiunea potrivită. Vă rog să remediați asta? Nu voi actualiza ratingul până atunci
Când vreau să intru în joc dispare toți prietenii din lista de prieteni Ce joc slab
Este de așteptat să aveți reclame într-un joc acum, dar să solicitați vizionarea reclamelor doar pentru a juca jocul este condamnabil. Mi-a plăcut acest joc, chiar dacă majoritatea jucătorilor au vârste cuprinse între 8 și 12 ani, până în momentul în care mi s-a spus să cumpăr un abonament pentru game pass sau să urmăresc reclame doar pentru a juca jocul. Pentru o companie cu atât de multe titluri de succes în repertoriul tău, a fi atât de lacom este peste capacitatea mea de a descrie. Se pare că voi dezinstala încă un joc sălbatic.
Îmi place foarte mult acest joc, are chiar și chat vocal, cam ca printre noi, dar are doar chat vocal.
Această aplicație este o aplicație bună pe care aș recomanda-o, dar uneori poate fi puțin întârziată și abia înțeleg că impostorul nu joacă asta noaptea, deoarece oamenii de pe ea vorbesc foarte tare, dar în afară de faptul că este foarte bun. Dar niciodată nu am un ucigaș, este atât de nedrept.
Abia pot juca acest joc. Cel mai mult timp în care am stat a fost de 5 minute
Dute dracu ca mam si speriat cand m-am jucat ca tot tipau aia acolo dracu o stea😑
Suspects: Mystery Mansion Akčné xzac
Îmi place, dar fac clic pe sarcină, dar nu poate, dar îmi place și poți adăuga prieteni să știi😊 Îmi place foarte mult. Mulțumesc, ține-o tot așa😉 Și te rog, când cineva nou joacă jocul, te rog pune niște diamant gratis😇
Suspects: Mystery Mansion Aksyon rlz
Staff! - Job Game | Simulator Simulare zytv
Ma joc in el in fiecare zi!!!!
Suspects: Mystery Mansion Δράση dmge
Problema grozavă a jocului este că uneori nu mă pot alătura prietenilor mei când sunt într-un hol privat. Uneori nu mă pot alătura nimănui, vă rugăm să remediați asta, dar oricum acesta este un joc grozav
E o copie de ăst merită o stea
Te rog, dai jos din microfon
Daca vreti sai sunati cautati wildlife studios company call si pe toate si apasati pe primul si sunati dar asteptati mult dar o sa raspunde.
Mie îmi da numai erori😡😡😡👎👎👎
Suspects: Mystery Mansion Akcja gnl
Cea mai proastă experiență de joc cu jucătorii. Nici cel mai rău nu ar putea folosi altceva mai rău. Interzicerea jucătorilor fără să știe ce s-a întâmplat. Dacă alți jucători abuzează, ar trebui să rămânem calmi și calmi? Dacă abuzăm? Atunci este o greșeală din partea noastră și voi băieți le interziceți jucătorilor. Încercați ceva corect verificând și luând în considerare ceea ce sa întâmplat de fapt.
E ok
E bun dar are niște defect pentru ca mi-am blocat telefonul și nu prea e dună dar și putin
De fiecare dată când încerc să intru în joc, încărcarea ajunge la 33% și apoi aplicația se închide. Aș aprecia foarte mult dacă acest bug este remediat.
Deci, dacă vă place printre noi, atunci probabil că vă va plăcea acest joc. Dau 2 stele pentru ca E NEVOIE de moderatori!! Oamenii fac comentarii sexuale și zgomote în hol și vin spunând lucruri rasiste. Apoi aceiași oameni îi votează pe ceilalți jucători care le cer să se oprească. E scăpat de TBH și strică jocul. În plus, punctele pe care le câștigați/pierdeți sunt foarte inegale. Primești doar 10 sau mai puține puncte ca oaspeți, dar pierzi 80-100 ca ucigaș. Și este aproape imposibil să câștigi ca ucigaș acum. Are nevoie de muncă!
Nu depășește printre noi dar este șmecher jocul
Urăsc conversația vocală. Puteți adăuga un chat de tastare în schimb?
Am actualizat, iar acum nu se deschide deloc. Tocmai cumpărasem un Gold Pass!
Bun joc, dar nu-mi place chestia cu camera de alăturare. Voi putea să-mi adaug prietenii cu aleatorii, astfel încât să avem o potrivire completă
Nu am picat niciodată impostor
E tare dar faci greu IQ și uneori mai dai de proști
Am dat acestui joc 3 stele din cauza a 2 probleme 1, Snake ad yeah asa este! Snake si il urasc!! 2, are nevoie de unele îmbunătățiri
O prostie! E un joc de tot căcatul!!! Nu îl recomand! Nici măcar o stea nu merită!
La vârsta de 10 ani, este distractiv să vorbești cu încă un copil
Rezolvați problema cu Netu că nu mă pot juca și nu o să schimbe recenzia dacă faceți asta și nu o remediați.
Prost
este un joc foarte distractiv, are chat vocal și este mai bine decât printre noi, dar un lucru pe care îl urăsc este că uneori nu poți vorbi din nou, încerci să o descarci, nu funcționează, dar totuși este distractiv
Suspects: Mansão Mistério Ação hkx
O stea. NU POT ȘI JUCAT MECIURI PENTRU CĂ SPUNE EROARE DE CONECTARE LA INTERNET DAR INTERNETUL MEU ESTE PREFECT!
Ii fain, dar mi-ar plăcea putem juca cu prietenii în același meci fără să fim pe privat 😅.
Acesta este cel mai tare joc 100 Cel mai amuzant joc boost vreodată Mobil Minecraft Este bun pentru tine tubing, sunt atât de multe lucruri bune despre noi și acesta este lucrul amuzant care te face fericit pe tine și pe prietenii tăi și pe oameni amuzanți 👍
Echipa Zoba plase repara Conexiunea la internet a acestui joc va rog si serverele
Jocul este absolut o altă capodoperă a misterului crimei, grafica, mecanica simplă, minijocuri care zguduie inima. Veți simți absolut acel suspans de a fi singur și de a nu avea încredere în nimeni pentru ceea ce este, aș putea spune că acest joc este bine făcut, este o altă generație pentru un joc de mister crime. Dar un lucru lipsește, colegii mei de joacă nu mă vor auzi la microfon, am încercat să-mi pun căștile bluetooth și nu funcționează, nu m-au auzit așa că vă rog să reparați acest A.S.A.P!